Shimano Vanquish FC

kr5,999

Størrelse Lager Utv Senekap Vekt
FC 4000M HG 11:1 5,7 0,25mm-165m 205gr

Produktnummer: I/A Kategori:

Delbetaling fra kr322/måned

Vanquish er laget med den største japanske presisjon og er designet for de som krever det ultimate utstyret sitt.
Vanquish kan brukes til mange forskjellige teknikker og arter og er kanon på havabborfiske samt sjøørett fiske.
Det første du vilegge merke til er spolens vekt.
Shimano gikk «Beyond Lightness» for å lage en ultimat lett-opptrekkende mekanisme med uovertrufne egenskaper. Det er toppen av ultralette sneller og fullpakket med Shimano-teknologier, hovedsakelig hentet fra Shimano Stella.

Lettheten til Vanquish kommer fra omfattende bruk av Shimanos eksklusive Ci4+ komposittmateriale. Dette forsterkes av tillegget av Magnumlite-rotoren, som også bidrar til den utrolig lave oppstartstregheten ved vikling.

En annen stor fordel er tillegget av InfinityDrive. Denne teknologien produserer kraftig, men lett rotasjon, spesielt under tung belastning. I ekstreme situasjoner kan du fortsatt opprettholde konstant, konsekvent sveivetrykk, noe som er veldig nyttig når du får drømme fisken.

Å legge til InfinityLoop forbedrer kasteavstanden betraktelig. Dette vil hjelpe deg å nå det interessante stedet langt ut, selv med et superlett oppsett. Andre avanserte teknologier, som InfinityXross, X-Protect og Anti-Twist Fin, bidrar ytterligere til den bemerkelsesverdige tekniske ytelsen til denne snellen.

Handlekurv
Skroll til toppen