Vision XLV

kr3,199kr3,899

Dette er spesialiserte versjoner av XLV snellene som kvar passer til sin spesielle fiskestil på best mulig måte.

Produktnr: I/A Kategori:

Delbetaling fra kr193/måned

NYMPH #4-5 har en skikkelig skivebremsepakke, stor ramme og et EVA-håndtak som gir et solid grep selv under våte forhold. Alle bevegelige deler er smurt med SKFs vannavstøtende lagerfett. Nymfespolen er smal og har en ultra stor aksling for rask linehenting. Den har en hel kroppskant som forhindrer at tynne nymfelinjer glir feil steder og forårsaker røre. Bremsen er modifisert for lettere fortom og er supermyk. Den har også en 360-graders justering.

NYMPH & DRY #5-6. Snelle med supersmal og superstor ramme for den moderne nymfe- og tørrfluefisker. Takket være den store rammen kan du raskt rulle inn den løse linen for å kjempe mot de store. Vektmessig er denne snellen designet for å balansere de lengre, lette linevektstengene, og den gjør det perfekt. Bremsen er gjort jevn. Maksimal kraft var ikke nøkkelfaktoren, derfor er dette en ypperlig snelle for tynne fortommer. Matt svart utseende skremmer ikke fisken, og det ser bra ut på alle stenger.

STILLMANIAC er kasett snella designet for å passe dagens stillevannsfiske. Snellen balanserer perfekt i kombinasjon med Stillmaniac-stengene våre. Den er også et godt valg for din gjedde eller enhånds laksestang, eller for et hvilket som helst fiske der du trenger flere forskjellige typer liner. Kassetten har et hurtigskiftesystem slik at du bare trenger å skru av låseringen en halv omdreining, og du kan trekke den ut. Den har også et solid område hvor du kan skrive med en tusj linjen du har på den. Snellen kommer i en hendig neoprenveske med 3 kassetter, og hvis du trenger flere, er de tilgjengelige i rimelige 2-pakker.

The KUST #7-8 snellen er basert på 7/8 XLV-spolen, men den har den heraldiske v-rammen fra større størrelser. Sølvfarge med blå detaljer passer fint til Kust og Merisuola stengene. Denne snellen er like hjemme til lettere saltvannsbruk, da den krever en god mengde tynn backing med eit #7 Merisuola fluesnøre.

Handlekurv
Skroll til toppen